Flytta?

Så var vi där igen. Letar lägenhet. Det blev lite hastigt och lustigt förra sommaren när vi köpte vår lägenhet. Vi bor i en 3,5:a och Elsie bor i halvrummet. Funkar ganska bra men nu känner jag att hon ska få ett riktigt sovrum. Men ändå - vi älskar vår lägenhet!! Terassen är to die for och det känns lite jobbigt att vi förmodligen måste nöja oss med en vanlig balkong om vi flyttar. 

Vi var och tittade på en 5:a här i Ursvik och jag blev lite ha-galen, mest för ytans skull. En femma - då kan vi dessutom ha ett arbetsrum! Jag var iväg och tittade på den förra veckan och Stefan var där först igår. Han var inte imponerad. Han har rätt! Den var inte alls så fin som vår nuvarande. Även om båda lägenheterna är från 2013 så har vi högre standard nu. Finare materialval och allt känns mer gediget i vår lägenhet. 

Men det var bara att kolla in Hemnet igen och visst - visning på en superfin 4:a igår kväll. Vi var där och blev båda superförtjusta! Ett av sovrummen var dock väldigt litet och om det ska vara Elsies rum kanske det inte blir så stor skillnad från idag. Visst hon får ett riktigt rum men tanken är ju att hon ska få plats med sina grejer. Så småningom ett litet bord och kanske ett sånt där litet barnkök. Lägenheten ligger högst upp och har en fin terrass på 20kvm (slår dock inte våra 27kvm som vi har nu!). Ett stort plus är det stora sovrummet som har en fantastisk walk-in-closet och en separat toa med dusch. Lyx! 

Vi får helt enkelt se om det blir budgivning. En kan ju hoppas på svalt intresse med tanke på att det är mitt i sommaren. Vår lägenhet kommer vi inte lägga ut förrän i mitten/slutet på augusti om det blir aktuellt. 

Spännande!!