Helg.

Helgen var den bästa på länge! I fredags hade jag köpt med mig rosor och liljor hem och började helgen med att dammsuga lägenheten, tvätta en maskin och byta lakan. (Gillar nya lakan på fredagen, det har blivit min dag. Vilken är er?). Har gått all in med doftljus även i höst och det var mys på hög nivå hela kvällen. Hela konceptet eskalerade när den blivande mannen  äntligen kom upp strax innan midnatt. 

I lördags åkte vi till Barkarby och rekade soffutbudet på Mio. Vi hittade den. Soffan. Jag är som vanligt en person som gärna slår till direkt men han den där ville avvakta. Jaja. Efter Mio åkte vi in till stan och köpte kaffe. Panikhunger resulterade i en varsin sushi på Fredsgatan i Sumpan. På kvällen pimplade vi rödvin, lagade middag och pratade om framtiden. Vi kom ett steg närmre bröllopet, hur vi vill ha det. 

Söndagen kom och gick alldeles för fort. Vi bakade muffins till stundande fika (morbror med fru kom förbi med förlovningspresent, så fint!) och tog det lugnt resten av eftermiddagen. På kvällen åkte han hem efter middagen men kommer om en vecka igen, ish. Jag fick en liten kärleksdos men oj vad jag vill ha mer. Min fina, som blivit med skägg <3