Och pengarna de rullar.

Om det inte blir alldeles för sent på jobbet idag vankas det datorinköp. Lycka! En MacBook Pro, med reservation för eventuella ändringar i sista sekund. Känner jag mig själv skulle jag lika gärna kunna komma hem med en Air trots att jag efter noggrann research bestämt mig för en Pro. Känner jag att jag trivs i spenderbyxorna kanske det blir en iPad också. Jag menar - när man ändå är igång! I helgen blir det troligtvis även en ny iPhone. Och nej - jag tänker inte vänta på en eventuell lansering av iPhone5. Kom igen. När har jag kunnat vänta? Det kan röra sig om ett år innan en femma kommer till Sverige, om en sådan ens finns i pajpen så att säga.

För att toppa stora shoppinghelgen vankas det finmiddag på Melanders Brasseri på lördag. Ganska så najs!

Fel.

Jag kan inte fota mig med mobilen. Jag ser ut som ett miffo. Och vad är grejen med att min iPhone lägger till 10 år på min ålder?

Jag veeet att jag inte ska ta såna kort för jag blir så jävla nere men vad jag inte fattar är hur dessa bilder kan skilja sig så radikalt mot spegeln. Någon av dem ljuger ju - men vem??

Dessutom insåg jag precis att jag blivit skrämmande blek. Att solbränna kan göra så mycket. Det är sorgligt med tanke på att vi bor i ett land där det är mer grått än sol.

Klipp klipp.