1 år.

Igår firade vi 1-årig bröllopsdag. Tänk att det redan gått ett år! Vi packade ihop oss och tog bussen till sjöarna och hade picknick på den plätten vi vigdes. Elsie passade på att somna när vi kom fram och vaknade först på bussen hem. 

På morgonen överraskade Stefan mig med champagne och chokladdoppade jordgubbar på sängen. Så fint!! 

På kvällen åt vi middag på Sjökrogen vid Pampas där vi åt bröllopsmiddagen förra året. Mamma kom förbi och var barnvakt och det var mysigt att bara vara vi två. Vädret var underbart och vi fick ett superbra bord! Jag älskar min nya klänning som jag fyndade på VeroModa. Rotade fram mina riktigt höga kilklackar i ljus mocka också. Härligt att få känna sig lite fin! 


Gym.

Igår hände det plötsligt. Jag gick till gymmet. Mamma kom förbi och hängde med Elsie och jag svettades på gymmet. Vet ni hur skönt det var? Vet ni hur irri jag var på mig själv över att jag bortprioriterat detta?

Det blev 7 tabator och jag är sjukt nöjd! Och idag - rejäl träningsvärk! 


Efter passet åkte mamma hem och Elsie hade somnat i vagnen så jag kunde sitta på terrassen och pusta ut och njuta av en god proteindrink. Formen är långt borta men det känns inte som någon omöjlighet att komma dit igen. Nästa vecka är jag och Elsie ensamma hela veckan men jag ska försöka få till några pass ändå. Om inte annat så har jag ju kettlebells och hantlar hemma som jag kan plocka fram. 

Har tyvärr kommit in i en ond spiral. Är så trött trött trött på kvällarna så jag orkar inte träna. Men om jag tränar blir jag ju pigg. Vad dum i huvudet jag är!

Helgus pelgus.

Helgen kom och gick i sedvanlig ordning. Vi tackar för en extradag och midsommar dessutom! Vi var ute hos vänner på Ingarö. Det regnade hela dagen men det var ordnat med partytält och infravärme så det gick absolut ingen nöd på oss!
Elsie var laddad till 1000!
 
Fast i bilköer men vid gott mod!
 
Elsie och Sid <3 
 
Familjen Larsson på fest!
 
 
I lördags blev det långpromenad och grillning. Ganska lagom ansträngande för trötta familjen. Jag slapp dock vara bakis eftersom det var jag som rattade hem fina familjen efter fredagens festligheter men trött var jag eftersom Elson tyckte det var morgon redan halv fem. Gäsp!
 
Alltså dessa två! 
 
Igår gick jag loss på Tradera. La ut massa av Elsies gamla kläder (det är generande mycket!) och vi försökte få lite ordning här hemma. Jag bakade mellismuffins till Elsie och det blev en riktig hit! Hon älskar att sitta och plocka själv och det är skönt för då kan hon sitta och pilla och jag skrota runt i köket (läs: plocka disk!).