Maj.

Det tar 10 minuter längre, ish, att åka till jobbet. De minuterna kan jag lätt leva med för jag har hittat en sjuk jävla lägenhet. Jag älskar mitt hem och kommer på mig själv att längta hem lite oftare än vad som kan anses vara normalt.

Idag följde en kaffe med mig på bussen och med podcast i lurarna kunde det inte känts mycket bättre. Mycket jobb just nu men det är bara att köra på. Jag ser ljuset efter deadline, även om det jag gör är riktigt roligt. Men lite mer fritid hade suttit fint. Snart. Snart.

Träningen har blivit lite eftersatt och nacken spökar. Men jag känner på mig att maj blir en grym månad. Imorgon sätter jag standarden -PW, gym, balkonghäng och lägenhetspiff. Förmodligen lite jobb också men det kan jag leva med!

Ska.

Känslorna är all over the place. Helgen var fantastisk och det är inte alls positivt. Vin på balkongen, långa samtal vid middagsbordet, uppackande av lådor och strukturering av garderob, morgonkaffe i solen, charkisar till middag.

En föraning om hur det hade kunnat vara. Kan kunde kunnat. Ge mig ett ska.

Stress.

En helg i stressens tecken. Skrev överlåtelseavtal på gamla lägenheten i fredags och var hos mäklaren kl 10. Tanken var att jobba hemma resten av dagen men på grund av massa strul med både min och köparens bank var jag inte hemma förrän halv två! Kvällen bjöd dock på rosé i solen på balkongen efterföljt av rödvin och charkisar till middag.

Tyvärr var jag av förståeliga skäl tvungen att jobba igår men hann även med ett härligt(?) ben- och rumppass på gymmet. Efter det provade jag att ta cykeln till Willys (inte särskilt bra serviceutbud i Ursvik än!) och det var supersmidigt.

Jag bjuder på bilder på mina nästan färdigpimpade balkonger. Det tar sig :)