Dröm.

Jag hemnetar sommarhus. Min nya grej.
 
Inget slår detta.

Update.

En gränslöst ospännande helg. Jobbat både lördag och söndag och utöver det...inte mycket. I fredags när jag kom hem från Göteborg var jag sjukt trött. Jag gick och la mig för att vila (aldrig en bra idé) och vaknade vid åtta (hejdå alla planer). Fortfarande trött men kokade 2 ägg och åt lite keso. Jag ville bara sova. Tvingade mig själv att se på tv, jag är sträng jag.
 
I lördags var jag inte alls på topp. Ville bara sova sova sova, inte alls likt mig. Jag satt och jobbade större delen av dagen och på kvällen kände jag mig rätt pigg. Lagom tills det var dags att sova, haha. Det enda produktiva förutom jobb jag fick gjort var att cykla till Ica för att handla och hämta min Glossybox.
När man är trött får man försöka festa till det lite med maten :)
Tonfiskröra till lunch!
 
 
 
 
Lördagsgodis.
 
Så idag vände det äntligen! Vaknade och slängde ihop smet till proteinvåfflor. Hade massa energi och hängde på gymmet en bra stund. Tog ut mig tills jag mådde illa. Jag körde skiten ur ben, rumpa och mage och när jag tog de 4 trapporna upp till lägenheten...OMG! Precis som det ska va!
 
 
 
Lunch!
 
Nu har jag precis ätit middag, grillad fläskkarré, och nu belamrar jag soffan med datorn, en kopp lungo och några tidningar. Jag fick inte allt gjort idag som  jag hade velat men så är det ibland. Det grämer mig lite att jag inte tog tag i städningen igår. Lördagar är min städdag då jag dammar, moppar och byter lakan. Tur att jag bor ensam och bara har mig själv att skämmas inför, hehe.
 
Apptips! Grilltimer från Lithells. Sök på Multitimer.
 
 
 
 
Risken finns att jag vänt lite på dygnet men planen är att sova tidigt så att jag kommer upp imorgon och konditionstränar innan jobbet. Veckan har varit riktigt dålig ur både mat- och träningssynpunkt - dags att återgå till att leva så som jag mår allra bäst av.
 
 
Abs are made in the kitchen and so on.....

Hemma.

Äntligen hemma efter 3 dagar i Göteborg. Har haft det riktigt fint, förutom jobb har jag hängt på Tvåkanten, Ponchos och Port du Soleil (grym mat!). Jag kom näst sist i femkampen på Liseberg och skrek mig hes i Balder. Här hemma skiner solen och det är varmt. Man måste bara älska östkusten!

Möts av mogna smultron på balkongen och det känns så skönt att bara få ta det lugnt ikväll. Imorgon blir det jobb men jag skymtar semester 2 veckor bort så jag misströstar inte. Och jag ska till gymmet, halleluja!