Fel kust?

Jag tycks ha åkt till fel kust, vaknar upp i ett mulet Partille. Har fortfarande sjuk träningsvärk och jag undrar vad som hände egentligen. I måndags tränade jag ben och rumpa med extra fokus på rumpa och det känns fortfarande! Innan vi satte oss i bilen och drog västerut i tisdags körde jag ett armpass på gymmet och igår började det kännas i biceps. Så nu känner jag mig lite halvt handikappad, haha.

Igår blev det ingen träning, mådde lite halvdåligt, ett illamående som inte ville ge sig. Vi åkte och solade på klipporna på Smithska udden och det var riktigt mysigt, så vackert! På kvällen åkte vi in till stan för att heja på Sverige på Gamla Ullevi. Det ville sig inte riktigt men det var en riktigt härlig kväll och stämningen på arenan var det verkligen inget fel på!

Nu är det dags för frukost, gröt med One Whey (så gott!), sedan åker vi iväg till ett utegym där jag kan träna och älsko ska ta sig en löptur. Skulle det krisa kan jag alltid svinga mina kettlebells som jag självklart packat med mig, haha.

Annars hoppas vi på sol snart, måste åka till Falkenberg. Ja, måste! 

Dagens.

Idag var det dags för ben och rumpa. Var alldeles ensam på gymmet, lyx! Körde en del med skivstången; squats, lunges, overhead squats. Utöver det blev det enbenscurls, höftlyft på pilatesboll, höftlyft med viktskiva, enbensmarklyft, benpress. Avslutade med plankan. Nu har jag precis stretchat klart och sitter och dricker en proteindrink. Stretchade hemma vilket jag tycker är skönt. Rullar fram pilatesmattan i vardagsrummet och passar på att göra några rörlighetsövningar, slipper ligga på en sunkig matta på gymmet, hehe.

Han den där tycks ha smitit men jag gissar att han är ute och springer. Snart dags för dusch och balkonghäng. Jag har en grym kväll med andra ord!

Bränna.

Drar med han den där ut på morgon-PW! Hepp!