Barr.

Den här morsan drar in till stan för att fixa barret. In till storstan liksom. Vilken grej. 


Sista veckan.

Snart börjar jag jobba igen. En så pass konstig känsla. Ska bli skönt att komma tillbaka men samtidigt - så många timmar utan min lillfis varje dag. Och extra vemodigt efter en så härlig sommar som toppades med en vecka på Kreta med lilla familjen. 

Vi är på husjakt igen. Den här gången lite mer genomtänkt. Vi budade ju på en lägenhet för nån månad sedan som vi också vann men vi ändrade oss. Jag rycktes liksom med i hela grejen men egentligen var den inte så mkt större än vår nuvarande lägenhet bara väldigt mycket dyrare! Vi har en grej på gång nu och det blir i såna fall en stor förändring i vårt liv. Men det är viktigt att våga ibland också! 

Nu ska jag njuta av min sista lediga vecka som bland annat innehåller frisörbesök och 1-årskontroll på BVC. Frisören för mig, ingen rör Elsies hår som jag bara älskar börjar bli lite längre! 


Kris?

Jag vet inte om det är någon sorts kris. Eller kanske sorg. Sedan pappa gick bort har jag tappat så mycket. Träningen som var en sån stor del av mig har trillat ned ganska långt i prioriteringen. Det är förjävligt - för träningen fick mig att må så bra. 

Den sista augusti ska jag börja jobba igen. Kanske hittar jag tillbaka lite då. Jobba. Känns märkligt men ändå inte. 

På torsdag åker vi till Kreta. Elsie, Stefan och jag. Sunwing och all inclusive. Ska bli skönt att få komma iväg till garanterad sol. Och bada, leka och äta gott. Och få rå om varandra.