Rensa.

Att rensa i skåpen, vilken känsla. Det är som om att något jobbigt löses upp, gammalt bagage som inte ger annat än negativa vibbar. Dessutom hatar jag att öppna ett skåp och mötas av kaos. Vad har jag? Vad vill jag ha? Vad representerar denna röra?
 
Jag har börjat rensa i mina köksskåp. Så mycket jag inte använder som bara står och sprider ångest. Vissa saker hör till mitt gamla liv och behöver verkligen inte stå där och ta plats. Att byta utmycket av porslinet var ett steg i rätt riktning  och det känns så skönt. Jag gick från Höganäs till Höganäs men ändå nytt. Jag och han den där valde tillsammans, i skåpet har jag en del av honom.
 

Dagens.

Idag har matlusten inte riktigt infunnit sig. En konstig känsla eftersom jag allt som oftast är sugen på mat. Det passar dock rätt bra eftersom jag vill dra ned lite på energiintaget efter en semester där portionerna tycks ha vuxit något. Eftersom jag inte alls var sugen på mat när jag kom hem från jobbet men ändå kände mig rätt pigg bestämde jag mig för att dra av ett tidigt träningspass. Jag hittade en cirkel för ett tag sedan, har tyvärr glömt bort var, och jag har varit sugen på att testa den.
 
Dagens cirkel, 3 varv:
- 15 burpees
- plankan 1 minut
- 15 breda armhävningar
- 15 utfall per ben
- 15 tåhävningar
- 15 fällknivs-situps
- 15 knäböj
 
Höll ett högt tempo för att få upp flåset. Sista varvet var riktigt tufft, jobbigast var nog burpees. Jag har fått upp en bra styrka i benen så jag ska nog köra med vikter för att få lite mer utmaning när jag kör utfall och knäböj.
 
Kände mig inte riktigt färdig och avslutade därför med situps. Totalt 200 stycken - blandade sido, raka och sneda.
 
 

Nudlar?

 
Nu är hittepånudlarna på väg hem till mig. Jag undrar precis som Linda, vad är det egentligen? De inenhåller ju ingenting! Men förhoppningsvis mättar de bra. Återkommer med rapport!