Saknig.

Så satte han sig i bilen och åkte till Göteborg. Den här gången blev jag kvar. Har ätit middag med mamma och pappa ikväll. På lördag kommer tjejerna över. Annars ska jag bara ta det lugnt, fixa hemma och träna.  
Puss!
Så fruktansvärt saknig!


Onsdag.

Var hos barnis idag för blodtryck, blodprov, väga mig och mäta magen. Allt såg fint ut. Det här med vikten är jobbigt. Jag väger mig inte alls hemma och det är så skönt. Det stör mig att det blir som en tävling, att gå upp så lite som möjligt. Jag orkar inte få panik över det. Det är så mycket annat som tar min energi redan. Rädslor, över allt möjligt. 

Jag var och träffade en sjukgymnast också och fick bra tips för mina issues med ryggen. Det var bra! Och jag ska inte vara orolig för att styrketräna, så länge allt känns bra. 

En sjuk grej - det står en barnvagn i vår hall. Jag kan inte fatta, ska det ligga en liten människa i den? 


Jag älskar min nya sjal som jag köpte på Mallis. Och solbrännan, försvinn inte! 

Axlar.

Igår var jag på gymmet igen. Uppvärmning, biceps, triceps, axlar och rumpa. Lugnt tempo. 

Idag känns det lite i axlarna och det är en härlig känsla som jag saknat! Jag lovar mig själv att gå oftare till gymmet när vi kommer hem igen. Regelbunden träning så länge jag orkar. Jag slår inga rekord men jag vill hålla nog någorlunda stark. 

Han den där är ute på morgonjogg. Själv kör jag morgonsoft på balkongen med en kopp kaffe. Snart dags för en av dagens höjdpunkter - frukostbuffé! 

Godmorgon!