Streetstyle.Nytt i Elsies garderob. Så fin! (Från H&M)

Träning och saknad.

Drog ned till gymmet. Gick lite motigt. Kände mig (vilket är sanning) så långt ifrån min gamla form och kände mig så less. Så pass onödigt då jag istället borde känna mig pepp! Jag inser nu i vilken fantastiskt form jag var innan jag blev gravid. Idag ville jag bara ge upp men bet ihop och genomförde ett armpass och avslutade med en tabata kb-swings. Så skönt att få upp flåset. 
Nåväl - en måste börja nånstans!
Nyligen plussat. 

När jag kom upp igen kände jag mig gråtig. Gick in och tittade på Elsie som sover och mitt hjärta svämmade över. Saknaden efter pappa är så tung och livet känns så orättvist. Blir så arg när folk frågar hur gammal han blev och på nåt sätt verkar tycka det är mer okej att han gick bort eftersom han var äldre. Han hade precis fått ett barnbarn han skulle få se växa upp. En liten tjej som han var så glad åt. Han försvann för tidigt - det gjorde han! 

Den här lilla. Mitt hjärta. 

Sol.

Hej hallå i vårsolen! Eh, okej - vintersolen. (Vill ju så gärna ha vår!) Nu är jag ute på vift utan bebis och det känns skönt att bara vara Linda faktiskt. Solen skiner, vi har varit ute på en PW, jag har ätit bananpannkakor till frulle och solbrillorna fick åka på när jag rullade iväg med bilen.


Gjorda på 1 banan och 2 ägg (och lite fiberhusk). Så gott! 

Ska på ett möte och jag njuter i fulla drag av att slänga handväskan över axeln, en sån liten grej! Ska unna mig en sväng på Kicks och köpa ny mascara bland annat. Och ett vårigt nagellack kanske. En kan aldrig få för många!