Sallader.

Igår när jag var på Hemköp såg jag ett ställ med massa kokböcker för bara 10kr. Jag impulsköpte en och den visade sig innehålla en massa fina sallader. Perfekt till sommaren!


Många av recepten är asieninspirerade vilket passar mig och mina smaklökar perfekt!

Lunch.

Det är alltid spännande att laga mat när man inte har en aning om vad som finns hemma. Jag är riktigt nöjd med dagens lunch som jag slängde ihop av det jag hittade i köket hos han den där.Laxfilé kryddad med röd curry, ingefära, cayennepeppar och salt, stekt i sesamolja. Toppad med hackade cashewnötter och lime.

Till detta en sallad med kruksallad, sugarsnaps, miniplommontomater och majs.

Dagens.

Idag var det riktigt tungt att jogga. Jag hade ingen motivation och den lilla djävulen på min axel var inte nådig. Jag var orolig över att jag skulle få en sämre tid jämfört med igår - som om det skulle spela någon roll! Jag måste se till att behålla fokus, rätt fokus! Rätt fokus är att jag tränar, att jag tar mig ut. Det är inte meningen att jag ska pressa mig själv att springa fortare, i synnerhet inte när det faktiskt är en stor issue för mig att springa över huvud taget. Yada yada, old news. Hur som helst så var jag milimeternära att ge upp efter första varvet. Jag hade ingen ork och ingen lust men jag bet ihop och sprang förbi porten istället för att stanna. Det är jag stolt över!


Det är en härlig känsla att stretcha ute på gräsmattan. Det har typ hunnit bli vår! Hurra! Jag känner även att jag blivit mindre stel och det känns så skönt! När jag kom upp i lägenheten igen körde jag en tabata med plankan med benspark. Så var dagens planka avklarad också!

Den obekväma sanningen, utslagen på vardagsrumsgolvet efter plankan