Träna.

Träningen folks, den är på banan! Jag tog till med ett ypperligt knep - PT! Jag kör med honom två gånger i veckan och det är grymt! Jag har tränat på Sats sedan november-ish och regelbundet med PT sedan december och jävlar vad mycket bättre jag mår. Jag både känner och ser skillnad. Mina jeans har börjat bli väldigt tajta över lår och rumpa. Heja!  Tanken är att jag ska klämma in ytterligare några pass i veckan och det går oftast. Förra veckan blev det FLX och 21 minutes. 

Idag har jag bokat in spinning och core. Inget jag egentligen gillar men kag måste jobba på flåset och core - ja varför inte? 

Nu är nästa steg att hitta tillbaka till maten. Preppade matlådor igår. Kycklingfiléer i ugn och brysselkål. Bra början! 
Förr i tiden! Snart där men med mer muskler! 💪

Flunsan.

Jag har inte bloggat på länge (no shit!) och hoppades att appen blivit bättre. Men nej. Det jade varit så mycket roligare om en kunde blogga smidigt från mobilen. 

Julen var sjukdom. Hela familjen fick influensa men i lite olika omgångar. Tack för härlig ledighet nu efter nyår då vi alla var friska. Nu jobbar jag igen och jag saknar Elsie så mycket att jag får ont i hjärtat. Min lilla tjej. På måndag börjar hon föris och jag har inte riktigt bestämt mig för hur det känns. Det kommer bli bra! Det är bara läskigt att förlora kontrollen.