Uäck.

Jag skulle gärna blogga inspirerande om det första styrkepasset i mannaminne men helt ärligt så var jag nära att KRÄKAS typ två gånger. Ändock, jag slutförde passet på ren vilja. Inte tänkte jag misslyckas när jag äntligen kommit igång igen.

Nya tag imorgon. Nu: hinka vatten, ta en dusch och sova!

Ljusare.

Jag älskar verkligen min wakeuplight! Det är underbart att vakna av att det blir ljusare och ljusare i rummet och det blir så mycket lättare att gå upp. 


Imorse rullade jag ut pilatesmattan och körde mina vanliga övningar i ca 30 minuter, det satt fint. Efter duschen fick jag min efterlängtade kaffe, tänk att det kan vara så gott! Jag börjar även alltid dagen med ett stort glas vatten med äppelcidervinäger och en multivitamintablett. Jag har fått för mig att vinägern gör underverk för mina naglar, jag hoppas på håret också men med tanke på att det är katastrof(!!) så vet jag inte riktigt.

I all hast slängde jag ihop en kycklingsallad att ha till lunch och först nu slog det mig att det var vad jag åt till middag igår. Jaja, det är ju gott!

 

Ljust (och obäddat). 

Citroner.

Ikväll var jag och mamma på bio och såg Små citroner gula. Vi har båda läst boken (för hundra år sedan) och kom ihåg att det verkligen var en feel-good-bok. Vi blev inte besvikna, filmen var supermysig! Den bjöd på värme och skratt vilket var precis vad jag behövde.

Nu ska jag krypa ned i sängen och jag längtar redan till imorgon bitti då jag får njuta av en lungo (kom äntligen iväg till Nespresso efter jobbet!). Imorgon får det dessutom bli dags för träning igen, detta håller inte längre. Så snälla förkylning, det räcker nu!