Slapp.

Jag har gått och dragit på mig något högst opassande. Värsta degmagen. Jag var tvungen att sticka ned på H&M på lunchen och köpa en ny klänning eftersom jag såg gravid ut i den jag hade på mig. Inget emot att se gravid ut - så länge jag verkligen är det!
 
Fyfan vad jag är besviken på mig själv. Jag har hamant i en sån negativ tråkig spiral och jag lyckas inte tar mig ur den. Jag vaknar 5, skyndar mig iväg till jobbet, har ambition att gå hem vid fyra, brukar komma hem till fem, busar med Elsie och äter middag fram till sju, sedan somnar lilltjejen och jag är helt VÄCK. Det är då mina vänner jag borde slänga på mig träningskläderna och kila ned till gymmet. Men jag är så trött så trött och måste kämpa för att hålla mig vaken och inte däcka vid åtta.
 
Så vad är lösningen? Jo att komma iväg till gymmet för det är det som fattas. Det är brist på träning som gör att jag känner mig som en urvriden skurtrasa.
 
Och kroppen är slapp och tråkig.
 
Hur blev jag så här?

Skydda.

Hur ska jag nånsin kunna skydda dig från allt ont? Det går inte, jag vet. Jag ser mig själv som barn i dig men det är fel, inte rättvist. Du är du. Jag var ett ängsligt litet barn. Jag ska peppa dig att bli stark. Men ändå ska jag alltid finnas här. Min famn är alltid öppen. Min tokiga lilla tjej. 


Kök.

Alltså vänner, det planeras kök. Hur kan det finnas så många tillval och möjligheter? Och hur ska en kunna välja när det knappt går att föreställa sig hur det kommer att se ut. Jamenjagvet, I-landsproblem, men låt oss få oja oss och ha oss. Det är faktiskt riktigt svårt!
 
Vi har varit hos HTH och valt men självklart hunnit ångra oss. Bänkskivan skaver, så att säga. Haha. Nämen vi valde en grå variant men nu i efterhand inser vi att den är alldeles för ljus. Vi valde bort laminat och ville ha ett mer gediget material men nu börjar mannen ångra sig och är sugen på en matt svart laminatskiva med nanoytskikt. Som jag ville ha från början! Jag vet inte. Heltsvart? Resten av inredningen kommer ju vara ljus. Så jag vill liksom inte att det ska vara för ljust, kan vara snyggt med något som bryter av. Vita väggar, vita skåpsluckor, vitt kakel...ja ni känner ju mig. Vi har ju en svart KitchenAid så lite vågad har jag ju varit! Haha.
 
Annars finns det en massa smarta lösningar och jag älskar det!
Denna kommer underlätta mitt liv, jag känner det!
Så pass skönt med en stor diskho. Den vi har idag är också tvådelad men den ena delen är liten och det är ju superstörigt.
Jag har väldigt länge drömt om ett kök med fönster ovanför köksbänken och guess what! Det kommer vi ha nu!Jag vet inte varför jag vill ha det, det känns bara så mysigt.
 
Tror det blir ytterligare en vända till HTH. När vi nu har möjlighet att få drömköket vill jag så gärna att det ska bli perfekt!