Pepparkaksljus.

Nu är det inte långt kvar till advent och jäklar vad jag längtar! Jag har inga julkänslor alls, det var några år sedan jag hade det men jag är sugen på att pynta och baka. Och lyssna på julmusik! Jäklar vad jag ska skråla!
 
Jag tjuvstartar lite med att tända ljus med pepparkaksdoft. Något måste jag ta till för att orka med det trista vädret. Och med tända ljus hemma blir det så mycket mysigare. 
 
Vi är även beredda med glöggen. Förra årets Blossa stod kvar oöppnad i skåpet. Det var i mitten av december förra året jag upptäckte att jag var gravid och då blev det inte av att vi öppnade den. Tänk att det redan gått ett år snart!
 
Idag har jag även bokat storstädning. Det är så skönt att få hela lägenheten ordentligt städad och fönstren putsade inför jul. Det är en lyx vi unnar oss. Så värt det!

Skötväska.

Jag är sugen på en ny skötväska. Jag får ingen ordning i den vi har och den är i minsta laget. Jag vill ha en med dragkedja ovanpå. Och självklart ska den vara snygg! Om en frågar Stefan säger han att det alltid är det viktigaste för mig, haha. 

Det lutar åt någon av dessa: 


De är från Elodie Details. Vi har åkpåse därifrån, så fin! Jag skulle kunna önska mig i julklapp men när jag vill ha något vill jag ha det nu! Jag rättfärdigar köpet med att använda en rabattkupong på lekmer.se :)

Orka.

En dag i Väsby. Hjälpt mamma med att åka med säckar till Sörab. Stefan har bytt däck på min bil. Jag tog en promenad i mina gamla hoods. Förbi radhuset vi bodde. Förbi låg- och mellanstadieskolan. Förbi högstadieskolan. Vemodet. Tänker på pappa. Lilla lilla pappa. Det gör ont i hjärtat. Åker hem med lilla familjen. Köper med mat från Tiger. Pappas och mitt stammishak. 

Livet. Hur är det meningen att en ska orka?