Viiiiiin.

Sitter på Lilla Rötts uteservering i Sumpan. (Jag älskar Sumpan!) Jag och älsko ska äta middag. Vid alla bord sitter folk och dricker öl och vin. Det är så synd om mig!! Haha. Det var bara det. 

Solsäng.

Så gjorde jag det igen. Sprang runt i affärer och nu har jag så ont i fötterna att jag bara vill gråta. 
Flügger, Vedum, Babyproffsen, Åhléns, Cervera, MediaMarkt och NetonNet. 

Nu ligger jag här i ett hörn på terrassen som ännu har lite lite skugga. Den fula solsängen införskaffades idag enkom för att jag på något sätt ska kunna vila någorlunda bekvämt mellan flyttbestyren. Här ligger jag tills bebis kommer! Haha. 

En riktig solterrass har vi skaffat oss. Underbart! 

Klippa.

Jag har sån himla tur som har S. Nu ligger jag och vilar och han är uppe i nya lägenheten och målar. Han är så fixig, har så många idéer och med honom behöver jag aldrig oroa mig över oordning hemma. 

Jag har svårt att förlika mig med att jag knappt orkar göra något. Har packat upp några lådor med köksgrejer och slipat lister. Det värsta är fötterna, de värker hela tiden!! Hur kan det kännas så jobbigt och tungt? Jag fattar inte! Det jag duger bäst till är att shoppa prylar och möbler. Haha. 

S är en riktig klippa. Han ger mig frukost på sängen, lagar middag, masserar mina fötter, tvingar mig att vila. En månad som gifta idag, vilket kap jag gjorde!