Sovrum.

Sovrummet börjar bli lite personlgt - äntligen! Vi har satt upp en tavellist och så kunde jag inte låta bli att klicka hem de underbara lamporna från Artilleriet. Jag älskar dem!
I ramen i mitten har vi ultraljudsbilder på Elson. Svindlande tanke att det var hon där i magen hela tiden.Sedan har jag ställt dit ett litet foto på Stefan och lill-Elson. Funtar på att köpa en ram att sätta det i. 
Sovande finingar. 
 
Jag skulle vilja köpa 2 stora kuddar att ha bakom de tre sovkuddarna vi har nu. Vet inte riktigt var jag ska hitta det bara. Det ser lite fjuttigt ut tycker jag. Jag vill ha det mysigare. Och MER liksom. Något överkast eller stor pläd att ha nere vid fotändan. Det är så fint när det är bäddat med två täcken ovanpå varandra men det känns lite väl onödigt. Vi använder ju bara ett täcke. Och ja - ett enkeltäcke! Så många som tycker vi är helt dumma i huvudet som samsas om ett enkeltäcke, haha! Hade iofs varit snyggare med ett dubbeltäcke, får överväga det. Dock vägrar jag två täcken. Så omysigt!
 
Lampan som står i fönstret och taklampan passar inte alls in längre. Egentligen skulle jag kunna tänka mig att ta bort taklampan men i fönstret vill jag gärna ha någon. Heminredning är ett projekt som aldrig tar slut!